Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 березня 2018 року 16:25

Із засідання бюджетної комісії

29 березня відбулося засідання постійної комісії Пирятинської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Члени комісії розглянули та обговорили проекти рішень, які планується винести на друге пленарне засідання тридцять сьомої сесії ради.

Рекомендовано затвердити, внести зміни та доповнення і профінансувати (повністю або частково) 24 програми. Серед них – Програма підтримки породіль Пирятинської міської об’єдананої територіальної громади на 2018 рік. Цією Програмою передбачено надання допомоги матерям з дітьми за трьома напрямками: відшкодування вартості медикаментів тим жінкам, які народжують немовлят у пологовому відділенні Пирятинської ЦРЛ; надання грошової допомоги породіллям, які за направленням лікаря народжували дітей в обласному центрі; соціальна підтримка матусь з дітьми, які проживають в населених пунктах Пирятинської міської ОТГ, карткою зі знижкою на придбання дитячих речей в об’єктах роздрібної торгівлі.

Узгоджено проект рішення про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік, яким пропонується розподіл бюджетних коштів в сумі понад 18 мільйонів гривень. Зазначений проект розроблявся з урахуванням напрацювань робочої групи за участю спеціалістів виконкому та голів постійних комісій міської ради і був схвалений на засіданні виконкому міської ради від 26 березня 2018 року.В ході обговорення члени бюджетної комісії запропонували включити до проекту бюджету ще декілька позицій, зокрема, виділити кошти в сумі 40 тис.грн Пирятинському районному сектору ДСНС України в Полтавській області для придбання пожежних рукавів та 60 тис.грн – Пирятинському районному військовому комісаріату для проведення поточного ремонту приміщень.

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua