Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 березня 2018 року 16:29

У 2018 році планується придбання нової техніки для комунальних підприємств

27 березня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Члени комісії обговорили проекти рішень, які планується винести на розгляд другого пленарного засідання ради.

Комісія рекомендувала сесії міської ради внести зміни та доповнення до програм розвитку дорожнього руху, освітлення вулиць, підтримки ОСББ, покращення матеріально-технічної бази комунальних підприємств.

Члени комісії одноголосно підтримали пропозицію міського голови Рябоконя О.П. щодо придбання сміттєвоза з відвалом для прибирання снігу за кошти бюджету міської ОТГ та обласного екологічного фонду з частками співфінансування 50% на 50%.

За рекомендацією голови комісії Хоменка О.В. до Програми „Питна вода“ на 2018 рік були включені заходи з розвитку матеріально-технічної бази КП „Пирятинський міський водоканал“, а саме: придбання трактора МТЗ-82 з відвалом та причепом.

Крім того, обговорено питання щодо поточного ремонту покрівлі Калиновомостівської загальноосвітньої шкли І-ІІ ступенів по вул Тімірязєва, 14, с.Калинів Міст Пирятинського району. Через брак коштів ремонт буде проведено частково з використанням сучасних матеріалів.

Заступник міського голови Варава М.В. повідомив, що у зв’язку з придбанням нового грейдера для КП „Каштан“, цього року роботи з грейдерування вулиць міста будуть розпочаті, як тільки дозволятимуть погодні умови.

В зв’язку з переходом комунального підприємства „Каштан“ на нові форми розрахунків за виконані роботи, присутніми були обговорені напрями діяльності та заходи „Програми покращення благоустрою Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік“. Заступник міського голови Шикеринець І.С. наголосив: щоб рухатись у цьому напрямку – потрібно вже зараз робити перші кроки, а ті питання, що можуть виникати в ході реалізації Програми, обговорювати та вирішувати в робочому порядку.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua