Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 березня 2018 року 19:24

Триває підготовка до сесії

26 березня відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Обговорювалися проекти рішень, які планується винести на друге пленарне засідання тридцять сьомої сесії Пирятинської міської ради.

Комісія рекомендувала сесії міської ради внести зміни та доповнення до Програми соціального захисту військовослужбовців, військовозобов’язаних, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, які проживають на території населених пунктів Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Запропонованими змінами передбачено збільшити кількість сімей, яким надається щоквартальна матеріальна допомога в сумі 2 тисячі гривень для оплати за житлово-комунальні послуги. Крім сімей загиблих, до цього списку включено сім’ї померлих учасників антитерористичної операції. Також передбачено надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення в сумі 4 тисячі гривень одинадцятьом військовослужбовцям, які отримали поранення під час виконання обов’язку в зоні проведення антитерористичної операції  в 2015-2017 роках.

Обговорено та рекомендовано сесії затвердити Програму підтримки породіль у Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді, Програму „Чорнобильці серед нас, з нами в житті та пам’яті“ на 2018 рік та прийняти рішення про передачу майна опорному закладу Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6 у зв’язку з набуттям фінансової самостійності школами Пирятинської ОТГ.

Крім проектів рішень, запропонованих до розгляду на пленарному засіданні ради, члени комісії обговорили питання щодо проведення реконструкції Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи та рекомендували фінансовому управлінню міської ради передбачити кошти на реконструкцію при внесенні змін до бюджету міської ОТГ в подальшому. Також надали пропозицію запросити на сесію головного лікаря Пирятинського Центру первинної медичної допомоги Ірину Дядькову для інформування стосовно підписання декларацій з сімейними лікарями.

Цього ж дня, 26 березня, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Розглянуто одне питання щодо дострокового припинення повноважень старости села Калинів Міст Руслана Лук’яненка.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua