Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 березня 2018 року 18:25

Працюємо над надходженнями до бюджету

Успішне виконання функцій та завдань, покладених на органи місцевого самоврядування, неможливе без належного фінансового забезпечення. Основним джерелом надходжень до бюджету є власні доходи, у тому числі місцеві податки і збори. Відтак підвищення ролі саме місцевих податків та зборів, збільшення їх частки у складі доходів є головним напрямком зміцнення бюджету Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

Саме з такою метою 23 березня було проведено оперативну нараду у заступника міського голови Ігоря Шикеринця. Проведено порівняльний аналіз стану надходження до бюджету міської об’єднаної територіальної громади податків і зборів за попередній рік. Виявлено, що окремі діючі ставки податків, потребують корегування.

Відповідно до законодавства кожен проект регуляторного акту, що буде винесений на розгляд міської ради, попередньо подається до профільної комісії для вивчення та подання висновків про відповідність проекту регуляторного акта вимогам закону.  З метою отримання фахової методологічної допомоги виконком міської ради активізує співпрацю з територіальними органом Державної регуляторної служби України.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua