Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 березня 2018 року 17:28

„Просто в серце візьми“

21 березня відзначається Всесвітній день поезії. Саме в цей день в Пирятинській центральній районній бібліотеці відбулася важлива подія для шанувальників поезії – презентація збірки поезій місцевої поетеси Ольги Гурби. Книга видана за фінансової підтримки Пирятинської міської ради.

 Ця збірка поезій – довірлива, щира розмова з читачем про найсвятіше – світлу високу любов. В першій частині збірки – інтимній ліриці книги, відчуваються найтонші відтінки почуттів, радість зустрічей і туга розлук, вірність щирого кохання. У другій частині – вірші, присвячені світлій пам’яті талановитого співака Володимира Прокопенка, сповнені повагою, захопленням – вони знаходять відгук у серцях читачів. Заключна частина збірки, що присвячена нинішній трагедії України – війні на сході, - змальована з великим вболіванням і співчуттям до долі мирного населення.

Привітали Ольгу Василівну заступник міського голови Раїса Андрейщук, начальник відділу культури і туризму міської ради Лідія Прокопенко, заступник голови районної ради Олексій Гусак, директор Пирятинського краєзнавчого музею Наталія Купріян, місцеві поети Ніна Козаченко та Микола Сенчило, молоді таланти Альона Гуленко та Руслан Поїденчук. Поетичні та музичні вітання подарували подружжя Сергій і Марина Валоваженки та Валентина Стельмах.

Зі словами вдячності до присутніх на святі звернулася і сама поетеса – Ольга Гурба.

Захід організувала та провела бібліотекар першої категорії відділу обслуговування Пирятинської ЦРБ Алла Кабушка.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua