Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 березня 2018 року 20:06

Послуги Держгеокадастру, що надаються у Центрі надання адміністративних послуг

Вам необхідно отримати послугу Держгеокадастру? Зверніться до Центру надання адміністративних послуг.

Більш детально про ці послуги:

1. Державна реєстрація земельної ділянки з видачею витягу з Державного земельного кадастру (присвоєння кадастрового номера земельній ділянці) (послуга безкоштовна). Державна реєстрація земельної ділянки здійснюється під час її формування за результатами складення документації із землеустрою після її погодження у встановленому порядку та до прийняття рішення про її затвердження органом державної влади або органом місцевого самоврядування (у разі, коли згідно із законом така документація підлягає затвердженню таким органом) шляхом відкриття Поземельної книги на таку земельну ділянку.

2. Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі:

1)  витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку (послуга платна – 88,10 грн.).  Громадяни та організації найчастіше отримують витяг при вчиненні будь-яких операцій із земельною ділянкою (купівля-продаж, дарування, обмін, оренда, спадкування, тощо);

2) викопіювань з кадастрової карти (плану) та іншої картографічної документації (послуга платна - 52,86 грн.). Фізичні та юридичні особи замовляють даний вид послуги з метою визначення місця розташування земельної ділянки для виготовлення проекту відводу земельної ділянки.

3. Видача витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки (послуга безкоштовна). Нормативну грошову оцінку земельних ділянок здійснюють для визначення розміру земельного податку, державного мита при міні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок, орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності, втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва.

4. Виправлення технічної помилки у відомостях з державного земельного кадастру не з вини органу, що здійснює його ведення, з видачею витягу (послуга платна – 229,06 грн.). У разі виявлення фізичною або юридичною особою у витязі з Державного земельного кадастру технічної помилки (описка, друкарська, граматична, арифметична чи інша помилка).

5. Видача відомостей з документації з землеустрою, що включена до Державного фонду документації із землеустрою (послуга безкоштовна). Замовлення даної послуги необхідно в разі отримання з архіву держгеокадастру копії договіру оренди землі з сільськогосподарським товаровиробником, отримання довідки про наявність у власності земельної ділянки (паю) та копії технічної документації із землеустрою.

Для отримання адміністративних послуг необхідно звернутись у Центр надання адміністративних послуг виконкому міської ради за адресою: м. Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua