Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 березня 2018 року 19:24

Комунальники відзначили своє професійне свято

Традиційно, у третю неділю березня, працівники комунальних підприємств міста відзначають своє професійне свято - День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Пирятинських комунальників вітали урочисто 16 березня на сцені Центру дитячої та юнацької творчості. Зі словами вдячності до працівників комунальної галузі звернувся міський голова Олексій Рябоконь, який подякував за нелегку щоденну роботу, яка змінює вигляд нашого міста, забезпечує нам комфортність і зручність проживання. Комунальники приймали вітання від заступника міського голови Максима Варави, директора КП „Каштан“ Віталія Скочка, старости села Олександрівка Івана Тарасовського та директора Опорного закладу „Пирятинська загальноосвітні школа І-ІІІ ступенів № 6“ Миколи Василенка.

Кращих працівників комунальних підприємств міста „Каштан“,  „Пирятинський міський водоканал“, Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди, „Готель „Пирятин“, ПП „Хазар-2007“ та ОКВПТГ „Лубнитеплоенерго“ було відзначено Грамотами міської ради.

Учасники художньої самодіяльності Центру дитячої та юнацької творчості, школи естетичного виховання та районного Будинку культури своїми виступами створили святковий настрій та неповторну атмосферу.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua