Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 березня 2018 року 17:45

Презентація Плану дій для підвищення рівня верховенства права

Пирятинською міською радою продовжується реалізація шведсько-українського проекту „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“, який реалізується Академією Фольке Бернадотта за фінансової підтримки Шведського агенства з міжнародного розвитку (SIDA).

Сьогодні у Центрі надання адміністративних послуг  відбулася презентація Плану дій для підвищення рівня верховенства права при наданні адміністративних послуг, пов’язаних із земельною сферою, сферами будівництва, архітектури та комунальної власності, розробленого Дорадчим комітетом м.Пирятин за рекомендаціями експертів Проекту.

З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Олексій Рябоконь та координатор проекту Академії Фольке Бернадотта Юлія Седик. Коротко нагадала про результати оцінювання експерт проекту, директор Соціологічної агенції „ФАМА“  Мар’яна Малачівська-Данчак.

Про кроки Пирятинської міської ради, які плануються для підвищення рівня верховенства права у процесі надання адміністративних послуг, інформувала керуючий справами виконкому міської ради, заступник голови Дорадчого комітету ради Лариса Кочур.

Вона зазначила, що за умовами Проекту План дій буде реалізовано в  два етапи,  відповідно до заходів, які затверджені розпорядженням міського голови від 02.03.2018 № 41. Основними напрямками діяльності на  першому етапі буде:  внесення змін в окремі  внутрішні нормативно-правові акти міської ради; реалізація кроків, пов’язаних із кадрами, шляхом формування індивідуальних профілів професійного розвитку, проведення навчань, запровадження наставництва; забезпечення розробки та впровадження порталу „SMART Пирятин“; налагодження комунікацій з мешканцями громади шляхом розробки дорожніх карт, послуг, візуальних матеріалів, електронних ресурсів та виконання Програми „Партисипативна демократія  в діяльності  Пирятинської міської ради“, затвердженої рішенням тридцять сьомої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання (перше пленарне засідання) від 28 лютого 2018 року      № 80.

На другому етапі продовжиться робота щодо впровадження в діяльності Пирятинської міської ради гендерної політики та стандартизації процесів надання послуг мешканцям за вимогами ISO 9001.

Після завершення презентації наші партнери побували в Пирятинському ліцеї на офіційному відкритті басейну та взяли участь у засіданні круглого столу.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua