Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 березня 2018 року 18:08

Мрії збуваються!

Сьогодні в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді надзвичайна подія, на яку з величезним нетерпінням очікували і дорослі, і діти, - у Пирятинському ліцеї урочисто відкрито басейн. Завдяки впровадженню реформи з децентралізації мрії пирятинців і амбітні плани стали реальністю. Це ще один яскравий приклад успішного розвитку і становлення нашої об’єднаної громади. Привітати пирятинців зі святом прибули і почесні гості: голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко, Тарас Кутовий, заступник голови райдержадміністрації Владислав Гуленко та представники шведсько-українського проекту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні", департаменту освіти облдержадміністрації.

Офіційна частина розпочалася засіданням круглого столу. Міський голова Олексій Рябоконь привітав учасників цього заходу та подякував усім, хто взяв на себе відповідальність і долучився до реалізації проекту по реконструкції басейну Пирятинського ліцею. Підрядники були відзначені Подяками міської ради, адже завдяки їх професіоналізму та відповідальності, роботи успішно завершено.    

Раїса Андрейщук заступник міського голови, коротко презентувала досягнення об’єднаної  громади в розвитку освітньої галузі. Олександр Горбачов, директор Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи, проінформував про успіхи юних спортсменів-пирятинців. Валерій Головко зазначив, що сьогодні Пирятинська громада одна з тридцяти найуспішніших об’єднаних громад України, яка своїм прикладом яскраво демонструє зміни в нашій державі, - в ОТГ вже є сучасний ЦНАП, опорний заклад, реалізовані проекти співробітництва, а тепер і басейн. Тарас Кутовий також привітав присутніх із вдалим завершенням проекту, який має важливе значення для навчання, розвитку та здоров’я дітей.    

Захід продовжився вже в приміщенні басейну. Гості були запрошені до символічного перерізання стрічки, проте міський голова запропонував передати це урочисте право дітям. Довогочікувана мить настала – дівчатка з хвилюванням і задоволенням перерізали рожеву стрічку – басейн відкрито!   Свято продовжилося театралізованим дійством та показовим виступом на воді учнів Полтавської дитячо-юнацької спортивної школи № 3.

Більше фото можна переглянути на нашому сайті у рубриці "ФОТОСВІТЛИНИ".

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua