Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 березня 2018 року 10:44

Особливості пробного ЗНО-2018

Відділ освіти інформує, що з 01 березня 2018 року на веб-сайті центру http://zno-kharkiv.org.ua/register/signin у розділі „Пробне ЗНО“ – „Особистий кабінет“ розміщені Запрошення для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2018 року.

Особливістю пробного ЗНО у 2018 році є те, що додатком до Запрошення є Картка учасника пробного ЗНО 2018 року (далі – Картка), яку учасник у пункті проведення пробного ЗНО надає для проставляння відміток про проходження пробного ЗНО. Запрошення та Картку необхідно роздрукувати самостійно (формат pdf).

При вході до пункту проведення пробного ЗНО учасник повинен пред’явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу, роздруковані Запрошення та Картку учасника пробного ЗНО.

Можливість роздрукувати Запрошення та Картку буде лише в учасників, у яких на сторінці в „Особистому кабінеті“ стан надходження заяви буде „Заяву отримано“.

Учасники пробного ЗНО повинні знати про те, що:

1.  Допуск учасників до пункту проведення пробного ЗНО триватиме з 10.15 до 10.50. Учасники, які запізнилися, до пункту проведення пробного ЗНО не допускаються.

2.  Після проходження пробного ЗНО, є можливість отримати результат пробного ЗНО з пройденого предмета за допомогою онлайн-сервісу „Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання“   (далі – Сервіс), що буде розміщений в „Особистому кабінеті“ з 24 березня 2018 року. Інструкція щодо входу до Сервісу, введення правильних відповідей у електронний бланк, терміни роботи Сервісу та дати оприлюднення правильних відповідей до завдань пробного ЗНО зазначені в Інформаційному бюлетені, який учасник отримає на пункті пробного ЗНО.

3.  Результати пробного ЗНО не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не будуть використані для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Учасники, які зареєструвалися, але не взяли участь у пробному ЗНО, протягом трьох робочих днів (ураховуючи день проведення пробного зовнішнього оцінювання) можуть отримати матеріали пробного ЗНО у відповідному пункті проведення пробного ЗНО зазначеному у Запрошенні.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua