Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 березня 2018 року 14:34

Пирятинська міська рада продовжує навчання сучасним інструментам управління персоналом

21-22 лютого представники 19 об’єднаних територіальних громад та Луганської і Чернігівської обласних державних адміністрацій взяли участь у третьому семінарі-тренінгу „Сучасні інструменти управління людськими ресурсами в органах місцевого самоврядування“. Навчання організовано в рамках Програми Ради Європи „Децентралізація і територіальна консолідація в Україні“ у співпраці з Національним агентством України з питань державної служби на базі Всеукраїнського центру підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування. Пирятинську ОТГ представляла керуюча справами виконкому міської ради Лариса Кочур.

Саме на базі нормативних документів Пирятинської міської ради експертами Ради Європи були розроблені методичні матеріали для проведення семінару. Учасники навчились проводити конкурсний відбір на посади в органах місцевого самоврядування, оцінювати кандидатів на ці посади, а також розробили ситуаційні завдання для виявлення рівня професійної компетентності кандидатів та апробували їх. Цікавою та корисною для учасників була рольова гра „Проведення інтерв’ю“, під час якої учасники виконали ролі членів конкурсної комісії і кандидатів на посади в органі місцевого самоврядування.

Для забезпечення орієнтації службової діяльності на досягнення чітких, вимірюваних результатів, учасники заходу здобули навички щодо розробки завдань службової діяльності та показників для оцінювання рівня їх виконання. Вони також протестували інструментарій для оцінювання результатів службової діяльності та вивчення індивідуальних навчальних потреб службовців місцевого самоврядування.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua