Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 лютого 2018 року 20:05

Комісія з питань ЖКГ пропонує повторно підтримати створені ОСББ

23 лютого в рамках підготовки до чергової сесії відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг за участю голів інших постійних комісій. Депутати розглянули проекти програм на 2018 рік: „Питна вода“, „Реконструкція каналізаційного колектору від КНС № 1 (вул.Січових Стрільців, 21В) до КНС № 2 (вул.Саксаганського, 23) в м.Пирятин Полтавської області на 2018 рік“, розвитку дорожнього руху та вуличного освітлення, підтримки ОСББ, покращення матеріально-технічної бази комунального підприємства „Готель „Пирятин“.

Реалізація цих програм дасть можливість суттєво поліпшити якість життя мешканців об’єднаної громади. Приміром, проведення реконструкції  каналізаційного колектору по вулиці вул.Січових Стрільців вирішить проблему поривів каналізаційної мережі і забезпечить безперебійне водовідведення та належний санітарний стан в цьому мікрорайоні.

Комісія підтримала звернення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, які минулого року вже скористалися коштами бюджету міської об’єднаної територіальної громади для вирішення нагальних проблем і знову попросили про допомогу. Запропоновано повторно виділити кошти на проведення ремонтів, придбання будівельних матеріалів, проведення заходів з енергозбереження тощо. Остаточно це питання вирішуватиме сесія, однак, на думку членів комісії, така увага з боку міської ради стимулюватиме мешканців інших багатоквартирних будинків до створення ОСББ.

Також на засіданні розглянуто депутатське звернення депутата міської ради Станіслава Томка щодо тарифу на послуги з теплопостачання, які надає ПП "Хазар-2007", та обговорено звернення жительки будинку № 50 по булиці Архітектора Хітріна щодо тарифу на послуги з утримання будинку та прибудинкової території, які надає комунальне підприємство „Каштан“. Питання, порушене у депутатському зверненні, рекомендовано обговорити на громадських слуханнях.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua