Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 лютого 2018 року 18:54

На засіданні земельної комісії

23 лютого відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи за участю голів інших постійних комісій.

Депутати розглянули та рекомендували сесії міської ради затвердити Програму взаємодії з НПП „Пирятинський“ для здійснення природоохоронних заходів, що сприяють охороні й збереженню території та об’єктів природно-заповідного фонду на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік. Порушили питання щодо співпраці міської ради з Національним парком у сфері розвитку зеленого туризму на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Рекомендували 15 березня провести засідання робочої групи та напрацювати пропозиції щодо напрямків такої співпраці.

Питання щодо внесення змін до договору суперфіцію, укладеного між Пирятинською міською радою та Департаментом будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації, яким надано дозвіл на будівництво полігону твердих побутових відходів на місці існуючого невпорядкованого сміттєзвалища в м.Пирятин, зняли з розгляду. Запропонували виконавчому комітету міської ради організувати і провести громадські слухання, проінформувати населення про стан будівництва полігону та перспективи його використання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua