Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 лютого 2018 року 17:31

Триває підготовка до чергової сесії

21 лютого відбулося засідання постійної комісії Пирятинської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Члени комісії розглянули та обговорили проекти рішень, які планується винести на чергову сесію міської ради, а також низку листів від установ та організацій з клопотанням щодо виділення коштів із бюджету міської об’єднаної територіальної громади для вирішення тих чи інших проблем.

Про стан використання коштів, виділених із бюджету ОТГ в минулому році, інформували заступник головного лікаря Пирятинської райлікарні Лариса Пономаренко та головний бухгалтер Людмила Черниш. Подякувавши міській об’єднаній громаді за фінансову підтримку, озвучили потребу в коштах на оплату поточних видатків на 2018 рік. Інформацію взято до відома, питання щодо виділення коштів центральній районній лікарні буде розглянуто при обговоренні проекту рішення про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.

Районний військовий комісар Олександр Грицун звернувся до міської ради з проханням збільшити суму коштів на підтримку Пирятинського районного військового комісаріату у 2018 році На чергову сесію вже був підготовлений проект рішення, яким передбачалося виділити райвійськкомату 83 тис.грн. У зв’язку з тим, що до кінця 2018 року необхідно провести реорганізацію цієї установи у територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, збільшилася потреба в коштах: нині мова йде про 175 тис.грн. Комісія підтримала клопотання та доручила спеціалістам міської ради внести зміни до проекту рішення, збільшивши фінансування Програми.

При розгляді проекту рішення щодо внесення змін до Програми соціального захисту військовослужбовців, військовозобов’язаних, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, які проживають на території населених пунктів Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, на 2018 рік, голова постійної комісії Владислав Йощенко запропонував надати щоквартальну матеріальну допомогу для оплати за житлово-комунальні послуги двом сім’ям померлих учасників антитерористичної операції в розмірі 2 тис.грн., а також виплачувати щоквартальну допомогу на оплату житлово-комунальних постуг в розмірі 1 тис.грн. тим військовослужбовцям, які в ході проведення антитерористичної операції отримали поранення.

Частину питань порядку денного відкладено на наступне засідання, яке відбудеться 23 лютого. На ньому планується розгляд звіту про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади за 2017 рік, звіту про здійснення державної регуляторної політики Пирятинською міською радою та її виконавчим комітетом за 2017 рік, проекту рішення про внесення змін до структури, загальної чисельності, штатного розпису апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання на 2018 рік.

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua