Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 лютого 2018 року 19:57

На засіданні освітянської комісії

19 лютого відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Обговорювалися питання щодо затвердження, внесення змін та доповнень до програм та розглядалися листи від установ та організацій щодо виділення коштів із бюджету міської об’єднаної територіальної громади.

Комісія рекомендувала сесії міської ради затвердити зміни та доповнення до Програми „Шкільна парта – 2017-2019“, виділивши у 2018 році на придбання шкільних меблів 638 тис. грн; до Програми розвитку фізичної культури і спорту районної організації ВФСТ „Колос“, спрямувавши 200 тисяч гривень на підтримку футбольної команди ФК „Пирятин“, зокрема, придбання спортивної форми, м’ячів та забезпечення участі дорослого і юнацького складу у чемпіонаті Полтавської області з футболу.

Крім того, розглянувши лист Пирятинської центральної районної лікарні, комісія підтримала клопотання щодо виділення коштів на оплату поточних видатків в сумі 900 тис.грн та рекомендувала розробити і подати на затвердження сесії міської ради Програму забезпечення надання медичної допомоги жителям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади Пирятинською центральною районною лікарнею на 2018 рік, включивши до проекту Програми кошти на придбання пільгових медикаментів, вакцини проти сказу, медичного обладнання тощо.

Обговорено та рекомендовано сесії затвердити Програми ,,Опікуємося освітою“, „Енергоефективність та енергозбереження у освітніх закладах Пирятинської міської ОТГ“, „Всебічний захист соціально-економічних прав ветеранів війни, праці, військової служби, пенсіонерів, інвалідів та учасників антитерористичної операції“, Програми розвитку екстреної медичної допомоги на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік. Підтримано клопотання щодо виділення коштів на придбання обладнання та інвентарю для басейну Пирятинського ліцею.

Депутат міської ради Аліна Мірошніченко запропонувала повернутися до розгляду Програми підтримки породіль у Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді. Члени комісії та присутні висловили пропозиції до проекту Програми, які будуть вивчені додатково.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua