Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 лютого 2018 року 10:47

В Пирятині провели Зиму

Гамірно та весело було на острові Масальський 18 лютого. Того дня там святкували Масляну – одне із найдавніших свят, що сягає корінням в глибину сторіч і символізує проводи Зими та веселу зустріч із Весною.

Привітав мешканців Пирятина та гостей міський голова Олексій Рябоконь.

Було багато млинців, гумору, танців, співів, частувань, різноманітних конкурсів та забав.

Працівники районного Будинку культури постаралися на славу та підготували цікаву розважальну програму. В концерті взяли участь колективи художньої самодіяльності Пирятинського районного Будинку культури, Пирятинської школи естетичного виховання, Олександрівського та Великокручанського сільських клубів, Сасинівського, Вікторійського, Смотриківського, Калиновомостівського та Харківецького сільських Будинків культури.

 А ще всі присутні на святі дітлахи мали змогу позмагатися у спритності, беручи участь у конкурсах та забавах, організованих працівниками Центру дитячої та юнацької творчості і станції юних техніків.

 Порадувала присутніх гаряча безкоштовна каша та чай, які, за сприяння Пирятинської міської ради, приготували працівники Пирятинського ліцею та Пирятинського районного  сектору головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Кафе „Спокуса“, „Мурка“ та „Дольче віта“ організували для гостей свята торгівлю.

Традиційним був конкурс на кращу організацію дозвілля між установами та підприємствами. Гарний відпочинок для своїх колективів організували ТОВ „Пирятинський сирзавод“, ДП „Пирятинське лісове господарство“ та Пирятинський ліцей.

Міський голова, підводячи підсумки конкурсу, відзначив переможців та вручив подарунки.

Пирятинська міська рада дякує всім, хто долучився до святкування Масляної та бажає міцного здоров’я і миру в країні.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua