Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 лютого 2018 року 19:19

Зустріч з експертом Проекту ЄС „Мери За Економічне Зростання“

Пирятинська міська рада є учасником Проекту Європейського Союзу „Мери За Економічне Зростання“.  До Ініціативи ЄС, у центрі уваги якої є сталий місцевий економічний розвиток, місто Пирятин приєдналося у липні 2017 року. Відповідно до підписаної Угоди громада має розробити План економічного розвитку.

Сьогодні в місті побував експерт Ініціативи ЄС „Мери за Економічне Зростання“ Павло Касьянов та взяв участь у засіданні робочої групи по розробці Плану економічного розвитку, яку очолює заступник міського голови Ігор Шикеринець. Експерт розповів присутнім про Проект ЕС, зазначивши, що  загальна мета Ініціативи – сприяти розвитку потенціалу місцевих органів влади країн Східного партнерства в стимулюванні економічного зростання, підвищення рівня зайнятості в регіоні, забезпеченні участі громадян в економічних, соціальних і культурних процесах на місцевому рівні, підвищення їх добробуту та якості життя.  

В ході зустрічі робоча група, до складу якої входять фахівці з економічних питань, представники влади та бізнесу, разом з експертом обговорили проблемні питання, визначили перспективи подальшої співпраці та підготовки Плану економічного розвитку.  

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua