Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 лютого 2018 року 18:16

Навіщо нам децентралізація?

8 лютого Пирятинську громаду відвідали представники Полтавського відокремленого підрозділу установи „Центр розвитку місцевого самоврядування“. Метою приїзду була робоча зустріч із сільськими головами Пирятинського району стосовно реалізації на Полтавщині реформи з децентралізації та стану об’єднання територіальних громад.  

Захід розпочався у Центрі надання адміністративних послуг виконкому міської ради. Керуюча справами виконкому міської ради Лариса Кочур проінформувала про діяльність ЦНАПу, про адміністративні та муніципальні послуги, які надаються мешканцям ОТГ, а також про подальші плани щодо можливості отримання електронних послуг через „Кабінет мешканця“ та  підготовки спільного проекту міжмуніципального співробітництва по наданню адміністративних послуг.

Потім директор Полтавського Центру розвитку місцевого самоврядування Ірина Балибіна та Тетяна Паутова проінформували про стан реалізації Закону України „Про добровільне об’єднання територіальних громад“ на Полтавщині. Про досвід Пирятинської об’єднаної громади розповів заступник міського голови Ігор Шикеринець, а також дав відповіді на запитання, які цікавили сільських голів.  Голова райдержадміністрації Олег Куча та його заступник Владислав Гуленко озвучили перспективи створення в районі нової ОТГ та можливе розширення існуючої громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua