Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 лютого 2018 року 16:41

Рішенням тридцять шостої позачергової сесії розпочато процедуру передачі земельних ділянок за межами населених пунктів у власність об’єднаної територіальної громади

9 лютого 2018 року відбулася тридцять шоста позачергова сесія Пирятинської міської ради сьомого скликання. Підставою для її проведення стало розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 січня 2018 року щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад та відповідне доручення голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка.

Рішенням сесії виконавчому комітету Пирятинської міської ради доручено звернутися до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області з клопотанням про передачу земельних ділянок державної власності орієнтовною площею 690,5001 га, які знаходяться за межами населених пунктів, у комунальну власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. На підставі цього рішення буде проведено інвентаризацію земельних ділянок, виготовлено технічну документацію та здійснено їх передачу у комунальну власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Присутній на сесії начальник відділу у Пирятинському районі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Володимир Головко зазначив, що інвентаризацію планується провести у максимально стислі терміни, до серпня 2018 року, технічну документацію буде виготовлено за рахунок коштів державного бюджету. Наголосив, що на час проведення процедури передачі і до закінчення терміну оренди (користування), будуть діяти договори, які були укладені раніше.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua