Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 вересня 2014 року 00:54

Підтримка читання підростаючого покоління: новий формат і нові можливості

24 вересня у Пирятинській районній бібліотеці для дітей розпочав роботу дводенний семінар-практикум працівників районних та міських бібліотек для дітей під назвою «Підтримка читання підростаючого покоління: новий формат і нові можливості». 



На відкритті заходу учасників зібрання привітали заступник  голови Пирятинської районної ради Василь Митропан, начальник відділу культури, туризму та архіву райдержадміністрації Лідія Прокопенко та в.о. директора Полтавської обласної бібліотеки для дітей імені Панаса Мирного Лариса Митрофанова. 

У своїй промові Василь Митропан відзначив, що кожна наша бібліотека – це національна цінність і на сьогодні одним з головних завдань бібліотекаря є формування почуття єдності українського народу. Заступник голови районної ради подякував бібліотекарям за невтомну працю і побажав успішної і плідної роботи.  


У ході семінару працівники бібліотек обговорять питання всебічної підтримки розвитку особистості, сучасних тенденцій у читанні дітей, отримають консультативні поради щодо пріоритетних напрямів роботи бібліотеки з користувачами-дітьми. 

 
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua