Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 вересня 2017 року 17:19

Презентація результатів дослідження у м.Пирятин

Пирятинська міська рада продовжує реалізацію Проекту Академії Фольке Бернадотта, який фінансується Шведським агенством з міжнародного розвитку SIDA „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“.    В рамках цього проекту у Пирятині проводилося дослідження фахівцями соціологічної агенції „ФАМА“ на тему: „Оцінка дотримання принципів верховенства права при наданні адміністративних послуг, пов’язаних із земельною сферою, будівництва і архітектури та комунальної власності у м.Пирятин“.

Сьогодні, 21 вересня 2017 року, відбулася презентація результатів досліджень. На заході були присутні керівництво та фахівці Пирятинської міської ради, директор  проекту Академії Фольке Бернадотта Емма Остокер, координатор проекту Юлія Седик, експерти  соціологічної агенції „ФАМА“ – Мар’яна Малачівська-Данчак, Альберт Єзеров, Зоряна Христина. В  рамках проекту проводилося окреме дослідження гендерного профілю м.Пирятина. Презентувала результати цього дослідження виконавчий директор Асоціації малих міст України Валентина Полтавець та спеціаліст з розробки гендерного профілю міст АММУ Ольга Охріменко.

Вітальним виступом звернулися до присутніх координатор  проекту Юлія Седик та директор проекту Емма Остокер, яка висловила своє захоплення Україною та, зокрема, Пирятином, що вразив своєю гостинністю і красою природних ландшафтів.

Далі відбулася презентація результатів дослідження: проаналізовано процес оцінювання послуг, що надаються, виявлено проблемні питання, підведено основні висновки та рекомендації. Директор соціологічної агенції „ФАМА“ Мар’яна Малачівська-Данчак і експерт Альберт Єзеров  наголосили на сміливості керівництва Пирятинської міської ради у виборі послуг, які досліджувалися, адже це найбільш затребувана, але й найбільш конфліктна і корупціогенна сфера послуг в країні. Водночас такий вибір декларує впевненість і готовність до прозорої і відкритої роботи.

У підсумку презентації відбулося засідання дорадчого комітету, на якому заплановано напрацювати план дій щодо покращення якості надання адміністративних послуг, роботи з персоналом та можливості впровадження електронних сервісів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua