Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 вересня 2017 року 19:07

Дитина - скарб, цінніший від усього

Чудовим святом розпочинає свою роботу Центр дитячої та юнацької творчості. Сьогодні, 14 вересня весело і дружно зустрів колектив ,творчих і завзятих керівників гуртків, усіх запрошених на День відкритих дверей.
Гучна музика, святково прикрашена затишна актова  зала ,  посмішки і теплий погляд зустрічаючих                                    усе говорить про те ,що тут чекають усіх бажаючих учнів на заняття, аби допомогти розкритися таланту і творчим задумам. Величезну роль у тому, аби свято відбулося на високому рівні, відіграла підтримка міської ради та виконавчого комітету. Ремонт у ЦДЮТі  це доказ того ,що місцева влада небайдужа   до дітей і їх розвитку. Адже діти це найбільший скарб і це розуміють усі!

14вересня .Урок мужності…Здавалося, як його описати, адже серце присутніх б’ється в унісон, кожне слово звучить піднесено. Цього разу  Урок Мужності пройшов біля обеліску Слави. Запрошені гості і учні були як одне ціле, бо відчували значимість своєї приналежності до історичного минулого і славетного майбутнього. Цей захід був приурочений  Дню визволення  міста. Відділ освіти Пирятинської міськради вдячний організаторам та учасникам за щирість і віру в Україну.

Квіти, квіти…Чарівні квіти, кольорові ,великі й малі…Ви умієте душу зігріти, бо й самі ви-душа землі. Неперевершена виставка –конкурс композицій квітів пройшла по всіх ЗНЗ Пирятинської ОТГ в четвер,14.09.2017року під гаслом «Забуттю не підлягає». Журі :відділ освіти та Рада ветеранів були одностайні у присвоєнні місць переможцям. Ними стали: 1місце - Пирятинський ліцей  2місце розділили ЗНЗ I-IIIcтупенів №4  та опорний заклад Пирятинська загальноосвітня школа I-III cтупенів №6 та третє місце –ЗНЗ I-II №1

Живемо ми в місті Пирятин , невеликому, гомінливому, у мальовничій місцевості. З раннього дитинства кожен мріє йти до школи, адже саме там стаєш жителем Країни Знань. 15 вересня, вперше відбулася  міська святково-розважальна програма «Парад Першокласників» для учнів Пирятинської ОТГ. Чудові казкові герої, веселі ведучі, гарний настрій дітлахів панували на вулиці Соборній. Дев’ять перших класів отримали «Свідоцтво Першокласника» із рук міського голови – Олексія Рябоконя. Маленьких школярів вітав тато першокласника-Сергій Козін та воїн АТО –військовослужбовець Віталій  Бурлака  .   Зі святом тебе маленький жителю Країни Знань і нашого міста!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua