Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 вересня 2017 року 21:01

Урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг

З нагоди відзначення Дня міста та 425-річниці Магдебурзького права 15 вересня відбулося урочисте відкриття  міського Центру надання адміністративних послуг, який створено в рамках реалізації проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва „Реформа управління на сході України“. Пирятинська міська рада отримала перемогу у конкурсі Проекту GIZ щодо створення ЦНАПів в об*єднаних громадах.  Із 112 громад, які хотіли створити у себе Центр надання адміністративних послуг, було обрано лише 10. Для реалізації проекту GIZ було виділено 1 млн. 390 тис. грн. на створення ЦНАПу та 840 тис. грн. з бюджету ОТГ.

Міський голова Олексій Рябоконь, зазначив про успіхи ОТГ у 2017 році та вручив Подяку команді проекту GIZ за спільну реалізацію проектів, спрямованих на розвиток Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, з міжмуніципального співробітництва та створення сучасного Центру надання адміністративних послуг, плідну співпрацю та з нагоди Дня міста .

Депутат Полтавської обласної ради від міста Олександр Гаркавенко схвально відгукнувся про реалізацію проекту, привітав присутніх з відкриттям Центру надання адміністративних послуг та вручив Почесну Грамоту керуючому справами виконкому міської ради Ларисі Кочур.

Радник з адміністративних послуг проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ „Реформа управління на сході України“ Олексій Кубарь привітав жителів об’єднаної територіальної громади з відкриттям нового сучасного ЦНАПу та подякував за плідну співпрацю по реалізації цього проекту.

Валентина Димова, волонтер Пирятинського терцентру, вітаючи всіх зі святом, виразила своє захоплення з приводу створення ЦНАПу та зазначила, що Центр працює зараз на високому європейському рівні.

Завершенням програми стало офіційне оголошення про відкриття Центру, перерізанням стрічки та екскурсії по ЦНАПу. 

Більше фото можна переглянути у рубриці ФОТОСВІТЛИНИ у альбомі "Урочисте відкриття ЦНАПу".

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua