Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 вересня 2017 року 13:31

День рятівника

Традиційно, починаючи з 2008 року, 17 вересня в Україні відзначається День рятівника. Свято є не лише професійним, оскільки його відмічають також громадяни, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Але, все таки, найбільший вклад зробили саме рятівники, які кожну хвилину рятують і захищають життя людей.

Пирятинських рятівників з професійним святом вітали урочисто 15 вересня у приміщенні районного сектору Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій. Начальник Пирятинського районного сектору головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області Юрій Клименко зазначив про допомогу Пирятинської міської ради у закупівлі 4 дихальних апаратів, мотору для пожежного автомобіля та інших матеріалів.

Міський голова Олексій Рябоконь привітав рятівників та відзначив грамотами Пирятинської міської ради за сміливі та рішучі дії під час ліквідації надзвичайних ситуацій, сумлінне і бездоганне виконання службових обов’язків, досягнення високих результатів у службовій діяльності та з нагоди відзначенням професійного свята – Дня рятівника: молодшого сержанта служби цивільного захисту Шепелявцева В’ячеслава та майора служби цивільного захисту Томка Юрія. 

Привітав рятівників також голова райдержадміністрації Олег Куча та вручив грамоти працівникам, які відзначилися у своїй роботі.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua