Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 вересня 2017 року 22:08

Підтримка ролі громадськості в управлінні місцевим розвитком в Україні

Сьогодні у Пирятинській міській раді стартував проект „Підтримка ролі громадськості в управлінні місцевим розвитком в Україні“, який реалізується Асоціацією малих міст України за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

Першу інформаційно-навчальну зустріч в Пирятині провели виконавчий директор Асоціації малих міст України Валентина Полтавець та експерт проекту Анатолій Ковтонюк. Робочій групі, до складу якої ввійшли працівники виконавчого комітету, депутати міської ради, члени виконкому, представники бізнесу, ЗМІ та громадськості, Валентина Дмитрівна  презентувала мету, завдання та очікувані результати проекту. Міський голова Олексій Рябоконь зазначив важливість та актуальність його проекту для Пирятинської ОТГ, оскільки нещодавно у Пирятині в тестовому режимі запрацював сучасний Центр надання адміністративних послуг. І завдання ЦНАПу: надати  якісну послугу чи консультацію споживачу та створити комфорті умови для відвідувачів. Саме тому і місцем для проведення цього заходу було обрано міський Центр надання адмінпослуг.

Анатолій Ковтонюк проінформував про кращі практики залучення громадськості до процесу стратегічного планування та залучення громадськості до проведення оцінки послуги, які можуть бути використані міською радою в ході реалізації проекту для створення певної моделі, яка б в подальшому могла поширюватися серед інших громад.

Члени робочої групи обмінялися думками щодо першочергових завдань для міста по реалізації проекту.

 Нагадаємо, що проект працюватиме в трьох напрямках: участь громадськості у стратегічному плануванні, участь громадськості в бюджетному процесі та моніторинг якості публічних послуг, які надаються органом місцевого самоврядування. Пирятинська міська рада та Українська міська рада будуть учасниками третього компоненту.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua