Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 вересня 2017 року 14:00

На позачерговій сесії Пирятинської міської ради

7 вересня відбулася двадцять восьма позачергова сесія Пирятинської міської ради сьомого скликання. На її розгляд було винесено ряд невідкладних питань, зокрема, щодо заключення договору суперфіцію з Департаментом будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації та передачі міжбюджетного трансферту Полтавській обласній раді для співфінансування  будівництва полігону твердих побутових відходів в м.Пирятин Пирятинського району Полтавської області на місці існуючого невпорядкованого сміттєзвалища. Відповідно до рекомендацій погоджувальної ради та постійних комісій міської ради у прийнятих рішеннях зазначено такі умови, які зменшують ризики для нашої громади. Зокрема, передбачено обов’язкову передачу об’єкта будівництва у власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, в особі Пирятинської міської ради, після завершення будівельних робіт.

Наступними рішеннями внесено зміни та доповнення до низки програм та бюджету міської об’єднаної територіальної громади. Зокрема, змінами до Програми соціального захисту населення на 2017 рік передбачено виділення коштів у сумі 7 тис.грн на допомогу пирятинській родині, яка понесла матеріальні збитки внаслідок пожежі. Також додатково профінансовано Програму переведення на індивідуальне (поквартирне) опалення житлових будинків міста Пирятин на 2017 рік. В бюджеті міської ОТГ передбачено кошти на реконструкцію зовнішньої мережі газопостачання будинків № 62 та 64 по вулиці Європейська.

Крім того, внесено зміни до складу тендерного комітету Пирятинської міської ради; передано витрати з реконструкції частини гуртожитку, розташованого за адресою: площа Героїв Майдану, 2, м.Пирятин, комунальному підприємству „Каштан“; Опорному закладу Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6 передано майновий комплекс та майно; опорну школу визначено розпорядником бюджетних коштів третього ступеня; надано згоду на прийняття у комунальну власність Пирятинської міської територіальної громади спеціалізованої техніки – мулососа для Пирятинських гспрозрахункових очисних споруд.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua