Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 вересня 2017 року 21:34

„Підвищення якості водозабезпечення територіальних громад в Пирятинській ОТГ“

Саме таку назву має проект міжмуніципального співробітництва трьох громад, який реалізується Пирятинською ОТГ спільно з Асоціацією об’єднаних громад за сприяння Ради Європи.  8 вересня у Пирятинській міській раді відбулася робоча зустріч учасників проекту міжмуніципального співробітництва  з експертом Ради Європи та координаторами Проекту. Проект міжмуніципального співробітництва спрямований на  забезпечення якісного водопостачання у Пирятинській  об’єднаній громаді та Дейманівській і Тарасівській сільських радах.

Команда проекту разом з експертом Ольгою Базарною обговорили графік реалізації проекту та заходи, які необхідно виконати. Потім на запитання щодо механізму фінансування робіт та придбання обладнання дали відповіді  Ольга Охріменко та Тетяна Абрам’юк, які представляють Асоціацію ОТГ координують фінансову частину проекту. Оскільки цей проект короткостроковий, тому важливо вчасно придбати обладнання та розпочати ремонтні роботи. Саме тому старостам сіл Калиновий Міст і Олександрівка Лук’яненку Р. і Тарасовському І.  та Дейманівському сільському  голові Семененку Ю. разом з начальником Пирятинського міського водоканалу  було запропоновано конкретизувати місця, де необхідно провести роботи по заміні водогону.

Оскільки одним із учасників проекту є Тарасівська сільська рада, то робоча зустріч продовжилася вже у кабінеті сільського голови Сергія Савченка.  Обговорили актуальні питання щодо стану водопостачання у селі, проговорили проблемні питання та визначили, що наступним кроком реалізації проекту співробітництва буде залучення громади до визначення тих ділянок водогону, які потребують термінової заміни. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua