Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 вересня 2017 року 10:08

Відбулося засідання позачергового виконкому міської ради

06 вересня відбулося засідання позачергового виконкому. Нагальним  був розгляд питання щодо затвердження проектно-кошторисної  документації на будівництво водопровідної мережі в с. Заріччя. Варто зазначити, що виконавчий комітет продовжує   реалізацію заходів міської Програми розвитку вуличного освітлення. Саме тому, для створення комфортних та безпечних умов проживання в нашому місті прийнято ряд рішень стосовно затвердження проектно-кошторисних документацій вуличного освітлення на вулицях: Аврущенка, Квіткова, Короленка, Маяковського та Матросова, Суворова, які дадуть можливість здійснювати відповідні роботи по будівництву мережі.

Жваве обговорення викликав проект рішення про переведення багатоквартирних будинків № 62 та 64 по вул.Європейська на індивідуальне опалення. Думки членів виконкому розділилися: дехто висловив свої  заперечення проти того, щоб виділялися кошти з міського бюджету на подібні програми, інші навпаки зазначили, що підтримують ініціативу мешканців та рішення міської ради.  У підсумку обговорення міський голова Олексій Рябоконь наголосив на тому, що міська рада має зобов’язання перед громадою міста, зокрема – перед мешканцями багатоповерхівок, які роками платили за комунальні послуги, але практично не отримували їх. Заступник міського голови Максим Варава проінформував, що проектна документація на вже виготовлена, мешканці чекають на відключення будинків від лінії теплопостачання.

Далі керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур проінформувала про надходження депутатського звернення Олега Солонського стосовно виконання комунальним підприємством „Каштан“ рішень виконавчого комітету. Пояснення з цього питання надав директор КП „Каштан“ Віталій Скочко. Він проінформував присутніх, що усі зазначені у зверненні недоліки по встановленню дорожніх знаків на вулицях міста усунуто. Членами виконкому прийнято рішення, яким зобов’язано керівника комунального підприємства проаналізувати стан справ щодо ефективності реагування на звернення громадян, депутатські звернення та за наслідками вжити необхідних заходів щодо усунення конкретних причин, що призвели до повторних звернень громадян та звернень до органів вищого рівня, а також забезпечити постійний контроль за станом роботи зі зверненнями.

Крім того, на засіданні виконкому прийнято ряд рішень з житлово-комунальних питань: упорядкування адреси житлових та нежитлових будівель, видачу будівельного паспорта забудови земельної ділянки, надання дозволу на газифікацію будинку.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua