Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 вересня 2017 року 16:53

„Ми – європейці: перспективи та реальність“

Сьогодні для одинадцятикласників Пирятинського ліцею пройшов перший урок на тему „Ми – європейці: перспективи та реальність“. На урок до старшокласників запросили міського голову Олексія Рябоконя.

Школярам розповіли про історію створення Європейського Союзу. Про те, як українці повстали, коли шлях євроінтеграції України був змінений і це призвело до Революції Гідності.

Міський голова Олексій Рябоконь у своєму виступі нагадав, що саме Пирятинська міська рада була першою установою, яка в  2013 році підняла прапор Євросоюзу, адже прагне, щоб Пирятин був європейським і демократичним містом. Прагне, щоб громада активно долучалася до прийняття рішень та управління територією. Тому впроваджуються Громадський бюджет, місцеві ініціативи, облаштовуються дитячі майданчики спільно з жителями міста та сільських населених пунктів. „Ніхто, крім нас, не змінить наше місто на краще“ – сказав Олексій Рябоконь.

Далі учні поставили міському голові запитання та отримали вичерпні відповіді. Олексій Рябоконь передав до шкільної бібліотеки книги на європейську тематику.

У підсумку уроку дійшли твердження, що Європа починається з кожного і наше майбутнє залежить від нас.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua