Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 квітня 2015 року 10:59

Інформаційна поїздка до міста Вінниця

За підтримки проекту GIZ „Реформа управління на сході України“  з 21 по 24 квітня делегація Пирятинської міської ради, у складі заступника міського голови Максима Варави, спеціаліста з питань екології відділу з земельних та екологічних питань Ірини Ящик та директора КП „Каштан“ Віталія Скочка взяла участь у інформаційній поїздці до Вінницької області.

Метою поїздки стало ознайомлення учасників проекту співробітництва територіальних громад Полтавської області з можливостями ефективного управління в громадах у сфері збору, сортування та утилізації відходів.

Під час поїздки учасники відвідали Вінницьку міську раду, де ознайомилися з роботою „прозорого офісу“ та системою надання адміністративних послуг жителям міста Вінниці та Вінницького району. Також побували у Вінницькій обласній державній адміністрації, зустрівшись з головою ОДА Валерієм Коровієм, який виступив з презентацією обласної стратегії поводження з твердими побутовими відходами та ознайомив з програмою „Екологічне місто“.

Делегацію ознайомили з роботою комунального підприємства „Ековін“, яке займається збором, частковим сортуванням та захороненням твердих побутових відходів у місті Вінниці.

 Відвідавши полігон ТПВ учасники поїздки оглянули сміттє-сортувальну лінію, яка з метою сортування відходів змонтована на полігоні ТПВ, систему по видобуванню газу з тіл полігону та його спалюванню на мініелектростанції для отримання електроенергії.

Присутніх проінформували з комплексом заходів з упорядкування полігону, а саме: відкачування фільтрату, пересипання ґрунтом та запобігання самозагорання.

Учасники поїздки залишилися задоволені від спілкування та отримали багато корисної інформації, яку можна використати при впровадженні подібних технологій у своїх громадах.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua