Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 квітня 2015 року 17:18

Відкрито меморіальну дошку Г.О.Бажану

Людина живе доти, поки живе хоча б щось зі створеного нею. Сьогодні минає рік, як залишила цей світ людина-легенда, член Спілки письменників, кавалер численних трудових відзнак, Почесний громадянин міста Пирятина, шанований та незмінний упродовж трьох десятиліть керівник редакції районної газети, - Григорій Остапович Бажан.  

Кажуть: досить миті, щоб стати героєм, але необхідне ціле життя, щоб стати гідною людиною. Для пирятинців Григорій Остапович став взірцем працездатності, професіоналізму та людяності. Він був людиною слова: завжди виконував свої обіцянки. Підлеглі знали його як суворого начальника, але водночас він був людиною веселої вдачі. За це його цінували, любили та поважали.

На зібранні з нагоди відкриття меморіальної дошки на будинку, в якому проживав наш земляк, по вул. Червоноармійська, 7, добрими словами згадали Григорія Остаповича заступник міського голови Ігор Шикеринець, голова райдержадміністрації Олег Куча, голова районної ради, член спілки письменників України Сергій Пазюк та позаштатний кореспондент районки Василь Миленко. Вшанувати пам’ять про нього прийшли представники громадськості. Почесне право відкрити дошку було надано юним пирятинцям.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua