Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 квітня 2015 року 15:21

Спільні кроки назустріч задля вирішення проблем

10 квітня в міській раді відбулася зустріч  міського голови Олексія Рябоконя та керівництва міської ради з головою громадської організації  „Самопоміч“ Юлією Кузовковою та її членами, які  представляють інтереси внутрішньо переміщених осіб з Донецької та Луганської областей.

На  зустрічі обговорювалися питання, які найбільше хвилюють переселенців з окупованих територій, що на Сході України, та тимчасово проживають на території нашого міста,  щодо вирішення житлового питання. Також розглядалася можливість заселення п’ятиповерхового будинку, розташованого по вул. Панаса Мирного, 134 (санаторій „Удай“) в с. Замостище та безхазяйних будинковолодінь, які знаходяться на території міста. Було досягнуто спільної домовленості щодо пошуку різних програм та фондів для вирішення нагальних проблем переселенців.

У ході розмови виявилася ще одна проблема – необхідність приміщення для тимчасового зберігання гуманітарної допомоги, яка періодично надходить для цієї категорії громадян. Розуміючи важливість цього питання, керівництвом міської ради було попередньо визначено таке місце.

На завершення зустрічі було досягнуто домовленості про подальші зустрічі з представниками громадської організації та координації зусиль для вирішення озвучених питань та проблем, які потребуватимуть розв’язання в майбутньому.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua