Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 червня 2017 року 18:26

Пирятинська делегація відвідала Засульську ОТГ

29 червня Пирятинська делегація у складі керівництва, фахівців, депутатів міської ради та представників ЗМІ взяла участь у семінарі „Участь суспільства у прийнятті рішень в громадах“, який проходив у Засульській ОТГ. Захід організувала Асоціація об’єднаних територіальних громад спільно з Фондом міжнародної солідарності (Польща) та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Привітали всіх учасників голова Засульської ОТГ Сергій Бондаренко, виконавчий директор Асоціації ОТГ Валентина Полтавець, представники Фонду міжнародної солідарності, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ. З вітальним словом також виступив заступник голови Асоціації ОТГ, Пирятинський міський голова Олексій Рябоконь. Розповів про мету та завдання створення Асоціації та зазначив, що подібні навчання і обговорення дуже важливі, адже дозволяють не в теорії, а на практиці побачити здобутки на місцях і проблеми, з якими доводиться зустрічатися.

 В рамках семінару учасники мали можливість ознайомитися з досвідом та інструментами залучення громадян до процесу прийняття рішень на місцевому рівні, у тому числі темою бюджету участі. З учасниками працювали експерти-практики партиципації, учасники проектів „Громадський бюджет – спільний успіх активних громадян та відкритої влади“ та „Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об’єднаних громад“, які впроваджувалися Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за сприяння Польсько-канадської програми підтримки демократії, Роман Широких та Євгеній Перевезенцев.

Окремою частиною семінару була тема написання проектів до Державного фонду регіонального розвитку та залучення субвенцій на розвиток інфраструктури. Лекцію провела експерт з Міністтерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Лідія Євтушенко.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua