Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 червня 2017 року 21:31

Свято молодості

25 червня Пирятин святкував День молоді. Біля районного будинку культури вирувала атмосфера веселощів, хорошого настрою та відпочинку.

Святковий концерт розпочався із виступу наймолодших танцюристів хореографічного колективу „Стиль“. Карина Радченко, Аліна Загреба та Діана Біліченко виконали Гімн молоді Пирятинщини на слова Аліни Мірошніченко.

День молоді встановлено на підтримку ініціативи молодіжних об’єднань та організацій. Пирятин багатий на обдарованих, талановитих, цілеспрямованих та активних молодих людей. Зі святом пирятинців привітав міський голова Олексій Рябоконь. Побажав успіхів, творчого натхнення, здійснення мрій та вручив грамоти міської ради дев’ятнадцятьом молодим працівникам сироробного заводу, центральної лікарні та центру первинної медичної допомоги, закладів освіти та культури, сільськогосподарських підприємств та міської ради за сумлінну роботу, ініціативу, активну громадську позицію.

Святковий настрій створювали учасники художньої самодіяльності, атракціони та розваги для дітей.

Варто зазначити, що за ініціативи рідних Полінки Гончарової, яка нині тяжко хвора, спільно з депутатом міської ради Аліною Мірошніченко був організований та проведений благодійний ярмарок по збору коштів на лікування дівчинки.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua