Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 червня 2017 року 20:37

Учасники тренінгу з медіації отримали сертифікати

З 19 по 23 червня в Пирятині в Центрі „Долоньки“ проходив тренінг ,,Базові навички медіатора шкільної служби порозуміння“, організуваний міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом освіти міської ради. Навчалися медіації 20 учнів старших класів шкіл міста. Також участь у тренінгу взяли три психологи, які тепер можуть бути тренерами.

Протягом п’яти днів зі школярами працювали фасилітатори Тетяна Митропан, Яна Семірова та Ніна Хижко. Вчили дітей вирішувати конфлікти мирним шляхом. І сьогодні діти-медіатори отримали сертифікати учасників тренінгу.

„Приємно, що в навчальних закладах міста відновлять свою роботу шкільні служби порозуміння. Кілька років тому медіація активно застосовувалася в Пирятині, зокрема, в четвертій школі. Це дуже хороша практика, коли діти вчаться мирно вирішувати конфлікти та допомагають один одному.“ – сказав міський голова Олексій Рябоконь, який, будучи головою районної ради, започаткував впровадження медіації на Пирятинщині.

З початком нового навчального року шкільні служби порозуміння впливатимуть на формування безпечного середовища в навчальних закладах, профілактику підліткової злочинності та асоціальної поведінки серед молоді.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua