Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 червня 2017 року 18:31

Триває підготовка до сесії

23 червня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Депутати обговорили та рекомендували винести на розгляд сесії декілька питань. Зокрема, підтримали звернення керівника Пирятинського районного сектору Головного управління ДСНС України в Полтавській області щодо виділення коштів у сумі 200 тис. грн. на придбання запасних частин для ремонту пожежно-рятувальної техніки. Схвалили проекти рішень щодо передачі на баланс ОСББ „Олімпійське“ житлового будинку № 7 по вул. Полтавська в м. Пирятин та внесення змін до Програми сприяння створенню ОСББ на 2017-2018 роки в частині виділення коштів бюджету міської ОТГ об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків відповідно до поданих заяв. Також схвалили проект договору про співробітництво територіальних громад Пирятинської міської, Дейманівської сільської рад Пирятинського району та Тарасівської сільської ради Гребінківського району в частині спільного фінансування (утримання) інфраструктурного об’єкту КП „Пирятинський міський водоканал“.

Крім того, комісія розглянула низку питань, пов’язаних з реалізацією прийнятих програм, зокрема,  Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2017 рік. Заступник міського голови Максим Варава представив цінові пропозиції двох підрядних організацій, які подали заявки на виконання робіт з грейдерування вулиць. Комісія рекомендувала залучити місцевого підприємця, який запропонував більш вигідні умови; не гаючи часу, укласти з ним договір та розпочати роботи. Також надала пропозиції щодо забезпечення контролю за якістю та дотриманням графіку виконання робіт.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua