Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 червня 2017 року 18:13

Із засідання земельної комісії

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

Депутати обговорили та рекомендували винести на розгляд сесії більше десяти питань щодо регулювання земельних відносин. Одне земельне питання відклали для доопрацювання.

Крім того, розглянули ряд листів та звернень від громадян та організацій. Зокрема, підтримали звернення керівника Національного природного парку „Пирятинський“ щодо внесення змін до прийнятої Програми взаємодії з  парком „Пирятинський“ та її часткового фінансування для здійснення природоохоронних заходів.

Заслухали звернення громадського активіста Ірини Деменко та рекомендували відділу із земельних та екологічних питань першочергово вирішити питання щодо виділення земельної ділянки для будівництва та ведення особистого селянського господарства жителю с.Калинів Міст Сергієві Перепелиці, який брав участь у проведенні антитерористичної операції, отримав тяжке поранення, переніс декілька операцій і потребує тривалої реабілітації.

Також комісія заслухала інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконкому Максима Варави стосовно об’єктів містобудування, які були здані в експлуатацію у 2017 році, та вказала на необхідність якнайшвидше завершити розробку проектно-кошторисної документації та приступити до виконання робіт з капітального ремонту, реконструкції та будівництва об’єктів, запланованих на 2017 рік. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua