Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 червня 2017 року 18:13

Засідання освітянської комісії

21 червня відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Обговорювалися проекти рішень, що планується винести на сесію міської ради.

Два питання стосувалися розгляду листів голови Пирятинської районної державної адміністрації Олега Кучі щодо відшкодування заборгованості по пільгах за послуги зв’язку за 2016 рік та виділення коштів на оплату праці працівникам управління соціального захисту населення Пирятинської райдержадміністрації. Начальник фінансового управління Світлана Кеда проінформувала, що з бюджету міської ОТГ можуть здійснювати такі видатки за умови відсутності заборгованості бюджету за захищеними статтями видатків протягом на будь-яку дату. А у бюджеті міської ОТГ є незабезпеченість по оплаті праці в бюджетних установах до кінця року близько 2 млн. грн. Тож комісія не підтримала пропозицію щодо виділення коштів управлінню соцзахисту і рекомендувала розглянути ці питання на бюджетній комісії.

Під час засідання обговорювалося питання  про виділення коштів на забезпечення лікарськими засобами пільгових категорій населення Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Головний лікар Центру первинної медичної допомоги Ірина Дядькова пояснила, що потрібно 40 тисяч гривень на ліки для онкохворих, хворих на бронхіальну астму та інші. Комісія підтримала звернення головного лікаря та рекомендувала затвердити рішення з даного питання на сесії.

Розгянуто питання про затвердження Програми забезпечення умов для заняття спортом та облаштування дитячих майданчиків у Пирятинській ОТГ на 2017-2018 роки. Було представлено місця, де планується встановити ігрові та спортивні комплекси. Головна умова – ініціатива жителів. За бюджетні кошти буде придбаватися інвентар, а пирятинці самостійно будуть його встановлювати та доглядати.

Насамкінець громадський активіст Анатолій Буряк порушив питання щодо безпеки руху автотранспорту на території початкової школи № 4. Було вирішено створити робочу комісію, вивчити проблему та знайти шляхи вирішення.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua