Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 червня 2017 року 12:07

День пам’яті

Сьогодні в Україні День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни. З цього приводу в Пирятині біля Меморіалу Вічної Слави відбувся мітинг та покладання квітів в Пироговій Леваді.

Вшанували всіх загиблих в роки війни покладанням квітів та хвилиною мовчання. Міський голова згадав нелегкі для Пирятинщини часи окупації. Зазначив, що важко було і тим, хто в бою, і тим, хто в тилу, і тим, хто відбудовував країну після війни.

„Сьогодні знову проливається кров синів України, забезпечуючи мир і спокій. Наш обов’язок пам’ятати всіх, боровся і бореться за незалежність Батьківщини. Шана і подяка захисникам! Сподіваюся, що найближчим часом зможемо повернути мир і покій в нашій країні“ – сказав Олексій Рябоконь.

Голова ради ветеранів Богдан Дубецький зазначив, що для багатьох українців 22 червня асоціюється із голосом Юрія Левітана та гулом німецьких бомбардувальників. Також сказав, що нещодавно стало відомо, що троє наших земляків-льотчиків були представлені до найвищої нагороди Героя Радянського Союзу, але так їх і не отримали.

Хор „Ветеран“ районного будинку культури виконав низку військових пісень. Панахиду за загиблими відправив настоятель Свято-Вознесенської церкви отець Микола.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua