Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 червня 2017 року 17:58

Пирятин приєднався до ініціативи Європейського Союзу

Пирятинська міська рада третій рік співпрацює з інституціями Європейського Союзу. В 2014 році стала учасником ініціативи „Угода Мерів“. Зараз Євросоюз запроваджує другу ініціативу - „Мери за економічне зростання“. На засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про приєднання Пирятинської міської ради до цієї ініціативи.

В центрі уваги Проекту – сталий місцевий економічний розвиток. Його суть – надання підтримки мерам і муніципалітетам на місцевому рівні з метою активного сприяння економічному зростанню і створення робочих місць за рахунок розвитку їхнього потенціалу та професійних навичок, а також налагодження партнерських стосунків з приватним сектором і громадянським суспільством.

В рамках Ініціативи „Мери за економічне зростання“ муніципалітетам буде запропоновано розробити (або адаптувати існуючі) плани місцевого економічного розвитку на основі принципів належного врядування і державно-приватного діалогу, визначити необхідні практичні заходи, а в кінцевому підсумку запропонувати проекти, спрямовані на стимулювання зростання, розвитку і підвищення рівня зайнятості. Під час процесу органи влади муніципальних утворень і міст повинні прагнути стати більш прозорими та інклюзивними, а також сприяти розвитку бізнесу.

Ініціатива пропонує допомогу висококваліфікованих фахівців та експертів тим муніципалітетам, які є членами клубу „Мери за економічне зростання“ для усвідомлення пріоритетів, наявного потенціалу і розробки цілеспрямованих заходів для стимулювання економічного розвитку.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua