Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 червня 2017 року 18:05

Свято людей в білих халатах

Починаючи з 1994 року, в Україні у третю неділю червня працівники галузі охорони здоров’я відзначають професійне свято. Пирятинських медиків урочисто вітали 16 червня.

Зараз галузь охорони здоров’я переживає часи реформи. І як говорять головні лікарі Пирятинської центральної районної лікарні та Центру первинної медичної допомоги Олександр Гаркавенко та Ірина Дядькова, є багато проблем та багато здобутків. Тому в святковий день  дякували колегам за турботу, співчуття та людяність, адже професія медика чи не найгуманніша в світі. Вручили кращим працівникам Подяки Департаменту охорони здоров’я.

Міський голова Олексій Рябоконь побажав працівникам медицини всього найкращого та сказав, що в неспокійні часи громада повинна відчувати впевненість саме в медиках. Адже це ті люди, які лікують душі та тіла. Тому дуже важливо, щоб на місцевому рівні пирятинці могли отримати якісні медичні послуги.

Крім цього, вручив почесні грамоти Пирятинської міської ради з нагоди професійного свята тим, хто не шкодуючи свого часу та зусиль, приймає на себе тягар болю та страждань і своєю щоденною працею рятує життя та зберігає здоров’я.

Зі святом пирятинських медиків також привітали заступники голів райдержадміністрації та районної ради Ольга Яременко і Олексій Гусак. Музичні вітання лунали від учасників художньої самодіяльності. Серед них і начальник відділу культури і туризму міської ради Лідія Прокопенко.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua