Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 квітня 2015 року 11:42

Пирятин готується до Великодніх свят!

Незабаром християни відзначатимуть велике свято – Великдень. Традиційно до цього дня усі намагаються навести лад у своїх будинках, подвір’ях, вулицях.

Комунальне підприємство „Каштан“ розпочало активну підготовку міста до Великодніх свят. Минулого тижня завершилися роботи із прибирання вулиць від залишків піску, яким у зимовий період посипали проїжджу частину та тротуари міста. На даний час транспортом комунального підприємства проводиться вивіз залишків опалого листя, рослинності та гілля з головних вулиць міста.

З метою своєчасної підготовки і забезпечення належних умов для відвідування міського кладовища під час проведення поминальних днів  працівниками комунальної служби розпочаті роботи по наведенню належного санітарного стану на кладовищі та прилеглої до нього території.

 8 квітня КП „Каштан“ розпочало роботи по  побілці бордюрів та дерев по центральних вулицях міста.

 До прибирання та покращення благоустрою нашого Пирятина долучилися керівники установ, підприємств та організацій, власники торгових об’єктів, які вже розпочали роботи по прибиранню прилеглих та закріплених за ними територій.

Тож звертаємося до всіх пирятинців прибрати свої подвір’я та в чистому місті відсвяткувати Великодні свята! Тож давайте любити своє місто, пишатися ним, берегти його традиції та утримувати його в чистоті й порядку!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua