Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 червня 2017 року 13:58

Акценти засідання виконкому

15 червня відбулося засідання виконавчого комітету. Серед розглянутих питань  - питання про забезпечення пожежної безпеки на території Пирятинської ОТГ впродовж квітня-червня 2017 року. Зокрема, мова йшла про пожежі на сміттєзвалищі, які сталися в травні та червні.

Головний спеціаліст Пирятинського районного сектору ДСНС Юрій Вовкодав проінформував, що обидві пожежі виникли внаслідок підпалу, тому матеріали передані до правоохоронних органів. Складність гасіння таких займань полягає у недоступності до джерела загорання та відсутності протипожежного водопостачання. Тому рятувальникам доводилося залучати підрозділи з Гребінки, Лубен, Чорнух, а також техніку комунальних та інших підприємств.

В результаті обговорення було вирішено створити робочу групу, яка б напрацювала перелік протипожежних заходів на сміттєзвалищі. Зокрема, організація роботи КП „Каштан“, режим перебування на сміттєзвалищі сторонніх осіб, матеріально-технічне забезпечення, оперативність дій.

Члени виконкому прийняли рішення про встановлення дорожніх знаків на вулицях Пирятина і кілька рішень стосовно житлово-комунальної та соціальної сфер.

Розглянули питання про надання дозволу на проведення молодіжної дискотеки. Місцевий підприємець має намір проводити дискотеку для молоді Пирятина на території стадіону „Ювілейний“. Повідомив, що протягом заходу будуть чергувати кілька дорослих, продажу алкогольних напоїв не буде, а також буде укладено договір із правоохоронними органами щодо патрулювання. Тож заслухавши інформацію, члени виконкому дали дозвіл на проведення дискотеки у вихідні до 23:00.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua