Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 червня 2017 року 12:01

День міської ради в Олександрівському старостаті

15 червня у селі Олександрівка пройшов день міської ради у старостаті. Керівництво та фахівці міської ради цього дня оглянули об’єкти комунальної власності, поспілкувалися із жителями старостинського округу, визначили пріоритетні напрямки роботи. Міський голова провів особистий прийом громадян.

Олексій Рябоконь зазначив, що міська рада започатковує подібні зустрічі, щоб взаємодія з громадою була якомога тіснішою. Перше питання, яке порушив, стосувалося реформування сільської школи. Адже Олексадрівський навчальний заклад незабаром стане філією опорної школи.

Виконуючий обов’язки начальника відділу освіти Микола Василенко проінформував, що всі чутки про закриття школи безпідставні. Заклад як працював, так і працюватиме. Єдине, що змінюється – це його статус. Кількість педагогічного персоналу залишиться без змін, можливе приведення у відповідність до законодавства чисельність обслуговуючого персоналу.

Олексій Рябоконь додав, що статус філії опорної школи дасть можливість приділити більше уваги матеріально-технічній базі та створити комфортні умови навчання для дітей.

Обговорили будівельно-комунальні питання: ремонт клубу, ФАПу, розширення мережі майданчиків для збору твердих побутових відходів. Жителі Олександрівки порушили питання водопостачання. Скаржилися на низький тиск води. Директор КП „Пирятинський міський водоканал“ Микола Дубров повідомив, що нині у водонапірній вежі не працює автоматика. Тому набір води здійснюється в ручному режимі, що може впливати на відсутність води та можливе потрапляння іржі. Щодо тиску, то обіцяв вирішити проблему.

Також було обговорено питання необхідності інвентаризації землі та визначення меж села.

Міський голова рекомендував старості Олександрівки Івану Тарасовському напрацювати пропозиції та передати їх до міської ради.

Наступний день міської ради в Олександрівському старостаті відбудеться за місяць.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua