Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 червня 2017 року 16:06

Центру дитячої та юнацької творчості 90 років

Урочисто, яскраво, цікаво та весело колектив Центру дитячої та юнацької творчості відзначив ювілейну річницю діяльності закладу.  Щоб детально дослідити історію улюбленого місця проведення дозвілля, діти звернулися до Шерлока Холмса та Доктора Ватсона. Із довідки Державного архіву Чернігівської області з’ясували, що перші відомості про заклад датуються 1927 роком.

Перші професійні хореографи Пирятинщини працювали в Будинку піонерів, потім в Будинку творчості і сьогодні юне покоління хореографів працює в Центрі творчості. 9 червня святкова подія поєднала кілька поколінь викладачів та вихованців.

Лунали веселі пісні, танці та багато вітальних слів від гостей. Міський голова Олексій Рябоконь подякував педагогам за вміння цікаво організувати дозвілля для дітей громади. Вручив грамоти, подяку колективу та сертифікат на 5 тисяч гривень.

Грамоти та подарунки працівники Центру дитячої та юнацької творчості отримали і від відділу освіти міської ради, профспілкової організації працівників освіти, колег з Лубен та Пирятина. Хореографічні композиції подарували вихованці випускниці ЦДЮТу Віталіни Гречухи колектив „Стиль“.

Хвилиною мовчання та тематичним номером вшанували викладачів, які полину у вічність.

Директор Центру дитячої та юнацької творчості Людмила Стадник привітала всіх зі святом, вручила вихованцям дипломи, які діти нещодавно здобули. Також зазначила, що позашкільний навчальний заклад нині переживає період відродження. Щороку покращується матеріально-технічна база: проведено ремонт частини приміщення, придбано музичну апаратуру, виділено кошти на придбання палаток та матеріалів для організації гурткової роботи.

В закладі протягом заходу діяли виставки виробів декоративно-ужиткового мистецтва, образотворчого мистецтва та нагород.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua