Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 червня 2017 року 22:51

Прощавай, садок дитячий!

9 червня в Олександрівському дошкільному навчальному закладі яскравою подією радості, дитячих усмішок та музики відбулося випускне свято.  Для дошкільнят це перший випускний, який відкрив шлях до наступної сходинки їхнього життя.

Захід  був наповнений веселими піснями, танцями та цікавими моментами. Завдяки кропіткій праці, величезному терпінню і фантазії педагогів-вихователів свято було емоційним, веселим та неперевершеним. Малеча показала свої таланти та знання. Також продемонстрували свою готовність йти до школи: швиденько збирали ранці. Шістьом випускникам представили майбутню вчительку, яка привітала хлопчиків та дівчаток зі святом та сказала, що чекає на них після літнього відпочинку.

Із першим випускним привітали дітвору міський голова Олексій Рябоконь та староста Олександрівки Іван Тарасовський. Побажали успіхів у навчанні та зазначили, що протягом літа в школі планується провести деякі роботи, щоб зробити перебування дітей у закладі більш комфортним.

Завідувач дитсадком Світлана Заніздра вручила вихованцям дипломи про закінчення дошкільного закладу та невеличкі подаруночки.

Щирі слова вдячності педагогічному колективу висловили батьки.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua