Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 червня 2017 року 19:15

Оперативна нарада у міського голови

8 червня у міського голови відбулася оперативна нарада керівництва міської ради, комунальних підприємств та районного сектору ДСНС. Обговорювалося питання про невідкладні заходи з локалізації осередків загоряння на території міського сміттєзвалища та можливості задіяння всіх наявних засобів на вирішення екологічної проблеми.

Цієї весни вже кілька разів горіло сміття на полігоні і пожежникам доводилося його гасити по кілька днів. Проблеми з локалізацією займання виникають через ускладнений під’їзд спецтехніки до осередків пожеж. Так пояснив ситуацію начальник Пирятинського районного сектору ГУ ДСНС в Полтавській області Юрій Клименко.

Міський голова Олексій Рябоконь озвучив кілька заходів, які потрібно вжити для вирішення проблеми: влаштувати земляний рів для унеможливлення поширення пожежі, облаштувати належні під’їзди для спецтехніки до природніх водойм, сформувати базу даних щодо наявності техніки, яку можна залучати у разі надзвичайної ситуації, зобов’язати працівників сміттєзвалища та людей, що задіяні на попередньому сортуванні ТПВ, вчасно повідомляти відповідні служби про займання.

Директор КП „Каштан“ сказав, що всі недоліки в роботі сміттєзвалищ буде усунуто.

Визначено, що про виконання всіх рекомендацій оперативної наради буде прозвітовано на черговому засіданні виконавчого комітету.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua