Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 червня 2017 року 11:49

„Комунікаційні навики. Проведення інформаційної кампанії“

Протягом двох днів, 6 і 7 червня, в Полтаві проходив тренінг „Комунікаційні навики. Проведення інформаційної кампанії“ за підтримки Програми U-LEAD з Європою: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку. Участь у тренінгу взяли головні спеціалісти відділу муніципальних послуг і правових питань виконкому Пирятинської міської ради Ірина Уляницька та Оксана Мілюта.

Зі стрімким розвитком інформаційного простору та технологій, кожен стає комунікатором з величезною аудиторією. Тому метою тренінгу було ознайомлення слухачів із особливостями використання комунікаційних інструментів та набуття практичних навичок розробки та реалізації інформаційних кампаній. Все це задля покращення комунікаційних та управлінських навичок державних службовців на місцевому рівні, що дасть змогу створити прозору і підзвітну систему управління, яка реагуватиме на потреби громадян.

Тренер курсу - експерт з питань корпоративної соціальної відповідальності, благодійництва та розвитку громадянської активності Руслан Краплич. Програма U-LEAD фінансується спільно Європейським Союзом, країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua