Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 червня 2017 року 10:10

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Пирятинська громада весело та цікаво відзначила день захисту дітей. Спочатку урочисте відкриття скверу „Фантазія“, потім святковий концерт вихованців школи естетичного виховання „Моє дитинство золоте“. Основні заходи дня відбулися у центрі дитячої та юнацької творчості.

Міський голова Олексій Рябоконь привітав дітлахів зі святом. Разом з директором міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлією Кабушкою вручив подарунки дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування. Таких дітей на території Пирятинської міської ради 35. Також були нагороджені переможці та призери міського конкурсу малюнків „Я – за чисте місто“.

На подвір’ї Центру дитячої та юнацької творчості розгорнулося театралізоване дійство „Літо-літечко настало, в гості казка завітала“ з русалками, Нептуном, маленькими черепашками, феями та королевами.

Для малюків було організовано майстер-класи, атракціони, ігри та конкурси. Дитячо-юнацька спортивна школа провела для хлопчиків та дівчаток спортивні змагання з естафетного бігу та міні-футболу. Участь брали збірні команди шкіл. За результатами перше місце з естафетного бігу посіла школа № 6, перемогу з міні-футболу виборола школа № 1.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua