Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 квітня 2015 року 22:36

Пирятинська міська рада – учасник нового шведсько-українського проекту „Місцеве самоврядування і верховенство права в Україні“

За результатами конкурсного відбору міст на участь у шведсько-українському проекті „Місцеве самоврядування та Верховенства права в Україні“ місто Пирятин стало одним з 12 міст учасників  Проекту. Як вже повідомлялося раніше, проект реалізує шведське урядове агентство з питань миру, безпеки та розвитку, Академія Фольке Бернадотта (FBA) у партнерстві з Асоціацією малих міст України та Центром Разумкова. 12 міст України з восьми регіонів беруть участь у проекті, метою якого є зміцнення та інтеграція принципів верховенства права у сферу публічних послуг на рівні місцевого самоврядування.

Важливою частиною проекту є підвищення обізнаності громадян про свої права при зверненні за одержанням послуг, а також зміцнення потенціалу громадянського суспільства у забезпеченні підзвітності в державних установах на місцевому рівні.
         Днями у Львові пройшла перша конференція шведсько-українського проекту „Місцеве самоврядування і верховенство права в Україні“, учасниками якої були представники міських рад дванадцяти міст-учасників, чотирьох резервних міст та організацій-партнерів проекту. Пирятинську міську раду представляли міський голова Олексій Рябоконь та керуюча справами виконкому міської ради Лариса Кочур. Серед гостей конференції були представники Верховної ради та Кабінету Міністрів України, інших проектів технічної допомоги, які працюють у сфері верховенства права та місцевого самоврядування.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua